Wie zijn wij

Jos en Joey Boom. Vader en zoon.Gezamenlijk zijn we al ruim 35 jaar actief in de fietsbranche. De afgelopen 12 jaar reden we met onze mobiele werkplaatsen door heel Limburg om fietsen en E-Bikes te repareren. Hiervoor zijn  we aangesloten bij het landelijk opererende FietsNED. We verrichtten onze werkzaamheden voor zowel particulieren als voor grote en kleine organisaties.

Daarnaast verrichtten we onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan verhuurfietsen bij diverse Van der Valk hotels, de Landal vakantieparken en de Oostappen Groep vakantieparken in Limburg, Brabant, de Moezel en Belgie.
 
U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten fietsen en aanverwante artikelen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor
reparatie en onderhoud. Of het nu aan een fiets, E-bike, rollator of rolstoel betreft!

We zijn beide gespecialiseerd in E-bikes en in 2014 behaalde we beide de officiële certificering technische E-bike specialist via de Tweewieler academie Innovam.
Onder ons specialisme valt ook de E-bike accutechniek.
We beschikken over moderne en geavanceerde apparatuur om accu’s te testen. Wanneer blijkt dat uw accu aan vervanging toe is, is een nieuwe accu kopen niet altijd nodig. Indien mogelijk reviseren wij in eigen beheer uw accu tot deze weer zo goed als nieuw is! Er komen dan nieuwe, hoogwaardige cellen in uw accu.
Beter, duurzamer en vooral goedkoper dan een nieuwe accu!
We adviseren u graag hierover!


Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom!

 

Officieel dealer van: